Les info

TARIEVEN & TIJDEN

Een proefles is gratis, je bent van harte welkom om mijn lessen eens te ervaren.
Meld het wel even als je mee wilt komen doen.
Instromen tijdens een reeks is mogelijk.

Deze reeks start 4 september 2019 en loopt tot de kerstvakantie.
In de herfstvakantie, 23 en 25 oktober, is er geen les.

De serie kost 140,00 euro voor 14 lessen 1 x in de week.
Een losse les is ook mogelijk, dan betaal je 12,50 euro per les.

Lestijden zijn op aanvraag.

In de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven. 

Je kunt gemakkelijk zittende kleding aandoen. Graag een vest, sokken en een flesje water meenemen. 

Je bent van harte welkom!

JT_04

JUDITH TAKKEN

BODY & MIND
YOGA

"Yoga is goed voor je lichaam zorgen, zowel lichamelijk als geestelijk. Durf jezelf te zijn, je bent goed zoals je bent, durf nee te zeggen, durf je eigen grenzen aan te geven, dat is wat ik op een leuke manier wil uitdragen in mijn lessen."

Je Yoga-leraar is Judith Takken

Judith Takken is getrouwd met Robert Takken, samen hebben zij 30 jaar geleden de Shi-Sen-Do Budoschool opgericht. Judith en Robert organiseren – met ondersteuning van de gemeente Medemblik en een heel fijn team aan vrijwilligers – de European Cup Ju-jitsu Duo Games in Wognum, een jaarlijks terugkerend internationaal sportevenement. In 2017 heeft haar Budoschool de Top Sport status gekregen van de gemeente Medemblik, een beloning voor alle goede resultaten die de Budoschool behaald heeft.

Judith heeft Robert ontmoet toen hij stage ging lopen bij haar vader, waar zij op kantoor werkte. Vervolgens zijn haar vader, haar zusje en zijzelf bij Robert jiujitsu lessen gaan volgen. Uiteindelijk is Judith met Robert getrouwd en hebben ze een prachtige dochter en zijn ze zelfs al opa en oma. 

Doordat Judith 15 jaar geleden gebruik moest gaan maken van een rolstoel is er bij haar een sterk bewustwordingsproces op gang gekomen. Er werd de diagnose fibromyalgie vastgesteld en zij werd geconfronteerd met forse beperkingen. Zij werd zich vervolgens heel bewust van het feit dat je lichaam krachtige signalen afgeeft, wanneer jezelf geen grenzen stelt. Je lichaam geeft dan wél je grens aan. Ook is ze erg bewust geworden van wat wat voeding met je lichaam kan doen. In haar zoektocht om beter te worden is zij met yoga in aanraking gekomen. Yoga heeft er voor gezorgd dat haar lichaam weer in balans kwam. De filosofie achter yoga raakte Judith enorm en heeft er voor gezorgd dat zij de yoga opleiding is gaan doen.

Judith: “Yoga is goed voor je lichaam zorgen, zowel lichamelijk als geestelijk. Durf jezelf te zijn, je bent goed zoals je bent, durf nee te zeggen, durf je eigen grenzen aan te geven, dat is wat ik op een leuke manier wil uitdragen in mijn lessen.”

Haar verleden als kapster, schoonheidsspecialiste, masseuse, hot stone therapeute en aromatherapeute neemt zij mee in haar lessen. Zodat haar lessen ook nog eens heel bijzonder en aangenaam worden.

Ga je met haar mee op yoga reis?

Moed

Dapperheid.
Doorgaan op momenten dat je eigenlijk wilt opgeven. Doorzettingsvermogen.
Durf iets moeilijks te doen.

Qi

Levenskracht.
Adem.
Vitale energie.

Liefde

Liefde voor de medemens.
Liefde voor het leven.
Toewijding voor iemand anders. Onvoorwaardelijke ruimte en vrijheid om jezelf te mogen zijn.

Gezondheid

Volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn.